UPEA VALLISAARI, PUINEN PURJELAIVA JA MAHTAVAT TEEMALLISET OHJELMAT 

Ehdoton yritystilaisuuden kohde!

Helsingin edustalla sijaitseva Vallisaari on ollut Puolustusvoimien käytössä ja suljettuna yleisöltä vuosikymmeniä. Saari kätkee sisälleen koskematonta luontoa, mielenkiintoisia linnoituksia, kauniita sisälampia ja tarinantäyteisiä reittejä. MaryAnnilla pääsette kokemaan Vallisaaren upean tunnelman yhdistettynä purjelaivaristeilyyn. 

Vallisaari ja purjelaivaristeily sopivat hyvin TYHY-päivän ohjelmaksi, joten tässä valmiiksi koottu ehdotus ohjelman sisällöstä. Teemme Vallisaareen myös kaikenlaisia muita tilausristeilyjä toiveen mukaan. 

PURJELAIVAPÄIVÄ MARYANNILLA JA VALLISAARESSA

Päivään kuuluu purjehdusta purjelaivalla, maukasta ruokaa, vierailu Vallisaaressa, ohjelmaa saaressa ja laivalla. 

Ohjelmaehdotus:

9.00 Lähtö Kauppatorilta, aamukahvi
9.30 Saapuminen Vallisaareen
       - Vallisaaressa TYHY - ohjelma, katso ehdotuksia täältä 
12.00 Lähtö purjehtimaan, lounas laivalla
13.00 Vapaamuotoista purjehdusohjelmaa tai jatketaan teeman mukaista TYHY-ohjelmaa 
14.00 Iltapäiväkahvit
15.00 Paluu Kauppatorille

HINTA-ARVIO: 75€/hlö. Laskettuna 40 henkilön ryhmälle. Sisältää ylläkuvatun päiväohjelman, lounastarjoiluna lohikeitto. 


OHJELMAVAIHTOEHTOJA VALLISAAREEN:

NOSTALGINEN PURJELAIVAPÄIVÄ

- merimiestarinoita, käsityötaitoja, rekvisiittaa, rommia...


MaryAnnin alkuperä on vuodelta 1838. Tuolloin laivoilla seilattiin hyvin erilaisissa olosuhteissa kuin nykyään. Tervaa, hamppua ja rommia kului, ja purjehdukset täyttyivät ruuan hankinnasta ja laivan korjaustöistä. Nostalgisella risteilyllä perehdymme perinteisiin käsityötaitoihin, maistelemme rommeja, laulamme merimieslauluja ja vierailemme linnoituksessa tutustumassa aikakauden elämäntapaan. Risteilyvieraat saavat kokeilla 1800-luvun asuja ja ottaa valokuvia muistoksi. 

 VALLISAAREEN HORTOILEMAAN
- villiyrtit ja luonnonkasvit valloittavat ja toimivat terveyden edistäjinä

Purjelaivaristeilyllä mukana on luonnonkasvien hyödyntämiseen ja villiyrtteihin erikoistunut luonto-oppaamme, joka risteilyn aikana kertoo erilaisten kasvien hyötykäytöstä. Lisäksi kuullaan ja tutustutaan luonnonmukaiseen kosmetikkaan ja mahdollisuuksien mukaan myös päästään testaamaan tuotteita. Merimatkan aikana rantaudutaan Vallisaareen jossa tutustutaan kasveihin omakohtaisesti ja kerätään sallittuja kasveja myös mukaan maisteltavaksi ruokailun oheen. SAARISTOSEIKKAILU

- kieltolain aikaisia juonia, saariston piilopaikkoja, rantajuhlia


Salakuljettaja Saarisen jalanjäljissä kohti seikkailua! Minne on piilotettu aikoinaan perätuhdolta tippunut pakaasi ja mitä siellä oikein onkaan? Meri on täynnä salaperäisiä tarinoita ja nyt pääsette elämään niitä itse ja samalla seikkailemaan Helsingin lähisaarten rannoilla. Mielenkiintoiset tiimitehtävät  johdattavat kohti aitoa Rantarosvon nuotiojuhlaa ja päivän päätteeksi haitarin sävelin purjehditaan kohti auringonlaskua. 
 


 

TILAA VALLISAAREN RISTEILY TÄYTTÄMÄLLÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE TAI SOITTAMALLA: 0400 723 610

 

 

©2017 Vallisaaren risteilyt | Purjelaiva Brigantiini MaryAnn